Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Minnenas Melodi – aldrig öppet?

Nu har jag tre av de senaste fyra lördagarna gått för att kolla i Minnenas MelodiHantverkaregatan som specialiserat sig på gamla skivor, radioapparater o s v. Affären har bara öppet lördagar 10.00-14.00 och jag har med god marginal varit där dessa tider, men det har varit stängd dörr alla gångerna. Förra lördagen fanns en lapp på dörren att det var stängt just den lördagen och det är OK, men varken gången innan eller idag fanns någon information om varför det inte var öppet.

Anledningen till mitt besök var att jag skulle söka stenkakor av en känd Karlskronasångare från gamla tider, men nu ger jag upp! Jag vill inte skriva namnet just nu då jag bidragit med en del annat material till något som är tänkt att bli en överraskning till en nära släkting till sångaren, men återkommer i ämnet i början av 2014!

Jag misslyckades än en gång här, men på tillbakavägen fick jag istället en mycket trevlig pratstund med Karlskronaprofilerna Lennart Svensson, Bengt-Åke Ljungkvist och Inge Pettersson i antikvariatet på samma gata! Synd bara att jag missade att ta en bild där!

Minnenas Melodi - aldrig öppet?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>