Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilken succéannons det blev!

Helsidesannonsen i Dagens Nyheter för boken “Invandring och mörkläggning” av Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin har blivit en veritabel försäljningssuccé och andra upplagan tog slut i princip direkt, dels tack vare annonsen, men även efterföljande totala panik hos Twittervänstern och på Facebook där det manades till demonstration i måndags, men det var bara ett ytterst fåtal närmast sörjande som dök upp.

Utgivande Debattförlaget meddelar nu att det fortfarande går att köpa boken, men leverans blir tidigast 10 januari 2014 när tredje upplagan är tryckt! Som jag skrivit innan en fantastiskt bra bok som jag verkligen kan rekommendera alla att läsa för att ta reda på fakta, trots att det är fult i Sverige att ta reda på fakta!

Vilken succéannons det blev!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>