Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stellan Bojerud om igår

Jag kan inte låta bli att dela med mig av tidigare överstelöjtnanten och numera riksdagsmannen Stellan Bojerud (SD) och hans korta inlägg i sin blogg från igår:

“Egentligen är jag sjukskriven. Hjärtsvikt, förmaksflimmer och lungödem samt sådana åkommor, som jag inte vill skriva om. Men idag måste jag upp. Likt Döbeln vid Jutas måste jag upp. Jag fick hjälpen av sonen att åka taxi till riksdagen och rösta. Men den store hjälten var Thoralf Alfsson, som trots hjärnskakning – mot läkares inrådan – flög från Kalmar för att deltaga i voteringen.”

Det är onekligen segt virke i Sverigedemokraternas riksdagsledamöter, men vi får hoppas att de efter valet 2014 kommer med i riksdagens kvittningssystem som alla de andra sju partierna så att även Sverigedemokrater kan avstå omröstningar om de har hälsoskäl. Länk till Stellans blogg finns under Politik i högermarginalen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>