Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Visst har SD inflytande!

Kollade just på riksdagsomröstningen om ändrad brytpunkt och denna gång var det inga rödgröna som missade omröstningen, utan de fick tillsammans med Sverigedemokraterna igenom sitt förslag att inte ge tre miljarder kronor i skattelättnader till alla som tjänar över 36 000 kronor i månaden.

Röstsiffrorna blev 159 för den samlade oppositionen mot 156 för Alliansen, som därmed led ett svidande nederlag. Alla 20 ledamöter från Sverigedemokraterna var på plats, t o m Thoralf Alfsson från Kalmar, som trots avrådan p g a hjärskakningen i helgen flög upp till Stockholm för att kunna delta i omröstningen! Starkt jobbat Thoralf!

Kontentan av detta är ju att det bara är trams att Sverigedemokaterna inte har något inflytande!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>