Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ny omröstning idag…

Idag blir det ny omröstning i Sveriges Riksdag angående den höjda brytpunkten för höginkomsttagare som de rödgröna med stöd av Sverigedemokraterna försöker stoppa. Talmannen Per Westerberg (M) stoppade föregående omröstning och skickade ärendet till Konstitutionsutskottet (KU). Som väntat beslutade KU att skicka tillbaka ärendet till riksdagen för omröstning och det ska bli intressant att följa via riksdagens hemsida efter 16.00 idag! Vi får hoppas att det inte är några socialdemokrater eller vänsterpartister som går på toaletten eller inte dyker upp till omröstningen trots att de finns i huset, vilket hänt vid tidigare tillfällen.

Hoppas också att Thoralf Alfsson (SD) är återställd efter sin olycka och kan delta i omröstningen. Det är sjukt att Sverigedemokraterna inte omfattas av kvittningssystemet utan alla 20 Sverigedemokrater måste vara på plats vid alla omröstningar. Vi har ju tidigare sett Stellan Bojerud (SD) köras in i rullstol och en gång direkt med ambulans från hjärtakuten bara för att kunna vara med och rösta.

Illustrationen blir en repris från tidigare enligt nedan:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>