Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD älskar “på riktigt”

Nu kommer det fem inlägg i Karlskronabloggen i snabb följd så här söndag kväll. Jag börjar med nedanstående som är från Sverigedemokraternas landsdagar i Västerås för ett par veckor sedan. Ett av de största jublen från medlemmarna på plats var andra dagen, när Jimmie Åkesson äntrade scenen och tejpade dit lappen med texten “på riktigt” så att det blev “Vi älskar Sverige på riktigt“.

Tydligen var det så att Moderaterna hade klagat efter första dagen och menat att detta var en slogan de använt sig av tidigare, men som idag är så långt ifrån verkligheten man kan komma. Jag tycker inte det är det minsta konstigt att så många moderater nu väljer att lämna partiet för Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraterna älskar Sverige på riktigt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>