Arkiv

Bokbörsen

Richard Jomshof i 12 minuter

Idag var det många intressanta debatter och förslag till beslut i Sveriges Riksdag, men jag nöjer mig med nedanstående tolv minuter långa klipp. Karlskronaprofilen och Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Richard Jomshof höll som vanligt ett lysande anförande i samband med att pengar till rättsväsendet i Sverige debatterades. Tyvärr ingen i de andra partierna som vågade ta replik på det anförandet, inte ens den totalt verklighetsfrånvända Maria Ferm från Miljöpartiet som Richard nämner några gånger i sitt anförande.

I somras träffade vi Richard och jag presenterade honom då för min fru som “The best speacher in Swedish Parliament” och det tycker jag fortfarande gäller!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>