Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra Sven-Olof Sällström!

Någon som verkligen utvecklats positivt i Sveriges Riksdag är Sven-Olof Sällström (SD) som tidigare pratade alldeles för fort och otydligt i anförande och debatter. Nu tycker jag att han senaste tiden blivit helt lysande, ungefär samma utveckling som Johnny Skalin (SD) haft under dessa tre år i riksdagen.

Igår var det debatt om brytpunkten för statlig skatt som gör att högavlönade får mer i plånboken och där Sverigedemokraterna förenat sig med de rödgröna och försöker stoppa detta och bryta ut denna del ur budgeten. Sven-Olof höll ett mycket bra anförande och fick sen svara på repliker från den alltid lika arrogante Carl B Hamilton (FP) och Anders Sellström (KD) och han klarade även dessa fantastiskt bra!

Det är inte att undra på att Sverigedemokraterna ökar i alla opinionsmätningar ju fler som ser dessa direktsända riksdagsdebatter och förstår att partiet inte bara har en fråga på programmet.

Nedan kommer just denna del av gårdagens sena och långa kvällsdebatt i ämnet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>