Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Skrämmande av SVT!

Idag har SVT som huvudnyhet att antalet s k “ensamkommande flyktingbarn” kommer att slå alla tiders rekord. Som illustration i bakgrunden har de en bild på kanske 7-8-åringar.

Tror SVT att svenska folket är dumma i huvudet? Pinsamt SVT!

Det borde vid detta laget alla veta att det nästan uteslutande rör sig om “barn” som utger sig för att vara strax under 18 år, men i de flesta fall är betydligt äldre p g a att det ger stora fördelar med att vara under 18 år för att få stanna i Sverige. I Sverige anses ålderskontroller kränkande utan man går helt på vad “barnet” uppger som ålder. Det finns en undersökning från Norge, där man gör röntgen av tänder och handleder och då kom fram till att 92,3 procent ljög om sin ålder. Det är lätt att förstå minskningen i Norge och ökningen i Sverige!

Inte heller i Australien hycklar man om ensamkommandebluffen och där hymlar inte medierna om detta!

Ensamkommande "flyktingbarn" i Australien

1 comment to Skrämmande av SVT!

  • Erik Werner

    Hehehe. Denna vansinniga idiotin är bra för SD. Hoppas nu att svenska folket tar till förnuftet och säger nej till alla dessa främlingar och börjar prioritera svenskar (läs etniska svenskar eller skandinaver)

    Om SD nu inte blir Sveriges största parti nästa val, då får ju landet skylla sig själva när allt går åt skogen.

    Bra blogg btw

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>