Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Intressanta debatter idag

Följer debatten i Sveriges Riksdag om landets finanser på ena datorn via deras hemsida och på den andra datorn budgetdebatten i Karlskrona kommunfullmäktige vid Karlskronakanalen som också direktsänder!

Det blir heldagsdebatter och hittills så här tidigt på förmiddagen kan jag konstatera att Sven-Olof Sällström (SD) är mycket bra i debatterna i riksdagen och att Patrik Hansson (S) i debatten Karlskrona är en katastrof, trodde faktiskt inte att han var så dålig, men jag hade aldrig hört honom i talarstolen tidigare.

Nedan kommer en bild på Ola Svensson från Sverigedemokraterna när han pratar om Karlskronas budget! Det var Ola som Patrik Hansson ovan vägrade samåka med till en skolkonferens i Jönköping 2010, men sen ångrade sig efter all uppmärksamhet, framförallt på dåvarande Politiskt Inkorrekt, men även kritik i gammelmedierna. “- Med facit i hand var det inget bra beslut”  konstaterade Patrik efteråt.

Ola Svensson (SD) i Karlskrona kommunfullmäktige

Ola Svensson pratar om Sverigedemokraternas lokala budget i talarstolen i Karlskrona kommunfullmäktige

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>