Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Löjligt dåligt pålästa!

Häe kommer ett kort klipp innehållande intervjuer med LO:s vice ordförande Tobias Baudin och Henrik Ekengren Oscarsson vid SOM-institutet i Göteborg som oroar sig över att Sverigedemokraterna, trots LO:s patetiska “utbildningar” från extremisterna på EXPO är näst största parti inom LO-kollektivet med 16,8 procent, men de förstår uppenbarligen inte orsaken.

Mitt råd till båda är: Läs Sverigedemokraternas partiprogram och tro inte på alla lögner och rena sagor som ni hör och läser i gammelmedierna så förstår ni. Pinsamt inslag!

UPPDATERAT:

För att anknyta inlägget till Karlskrona så kommer Magnus Manhammar, som drev en högst misslyckad personvalskampanj för att komma in i riksdagen för Socialdemokraterna 2006 att sköta en sådan utbildning för fackförbundet Byggnads. Magnus Manhammar “jobbar” nu just för extremisterna på EXPO och så här kommenterade Byggnads i början av oktober 2013:

“I höst lanserar Byggnads en satsning för ökad tolerans på landets byggarbetsplatser. Satsningen ska koordineras av Magnus Manhammar från Stiftelsen Expo. Det innebär att Byggnads ytterligare stärker sitt arbete med demokrati och toleransfrågor.”

Jag tror han kommer att få MYCKET svårt med dessa utbildningar eftersom jag känner flera som jobbar i branschen och det blir nog mest skratt och roliga kommentarer i fikarummen efter dessa “utbildningar” à la gamla Sovjetunionen om hur arbetarna ska lära sig att “tänka rätt”.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>