Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Claes Freddys Karlskrona

Hittade en alldeles ny hyllningsvideo till dansbandet Claes Freddys och även om dansbandsmusik inte tillhör min favoritmusik så kommer den nedan! En av medlemmarna i bandet spelade jag fotboll tillsammans med en kort tid i slutet av 1970-talet!

Annars har jag en mindre samling med gamla vykort på dansband och efter att Aftonbladet uppmärksammat min artikel om detta på Gamla Vykort för snart tio år sedan fick jag ett oslagbart besöksrekord.

Minns att en av teknikerna på webbhotellet där han och jag då jobbade fick larm om överbelastning och då förvånat ropade: “- Lasse, vad fan är det som händer, det bara väller ju in besökare på din sajt?”

Claes Freddys är inte med på bilderna i min artikel, utan bara på YouTube-klippet nedan men här är länkar till min och Aftonbladets gamla artiklar med bilder på andra band! Jag har uppdaterat min artikel med ett underbart kort jag hittade 2008, men även Aftonbladet verkar ha varit inne och “redigerat”, fast tvärtom, i sin artikel för den var längre och med fler bilder när den publicerades 2004, men möjligen var det bara i papperstidningen.

Relaterat:

Gamla Vykort: “Svenska dansband – Ett framtida samlarområde?”

Aftonbladet: “Hetast på nätet – blågula dansband”

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>