Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Chansen finns fortfarande

Såg matchen Portugal-Sverige igår och Sveriges försvarsspel var fantastiskt bra fram till Ronaldo nickade in segermålet. För att anknyta till Karlskrona tycker jag mittbacken Mikael Antonsson, ursprungligen från Sillhövda AIK var bäste svensk!

Sen kan man undra vad Zlatan sysslade med, han var ju inte ens med i matchen utan släppte hela tiden bollen till närmsta medspelare istället för att utnyttja sina enorma kvaliteter och prova något på egen hand.

Ska bli intressant att se returen på tisdag i Stockholm! Jag gissar dock tyvärr på 0-0 eller 0-1 och kommer att satsa några kronor på dessa resultat hos Unibet. Igår prickade jag in rätt resultat, men Sverige hade ju tre fantastiskt bra chanser i första halvlek och om någon av de resulterat skulle jag gladeligen avstått tillskottet på kontot hos Unibet.

Sen kan jag också reagera på nationalsångerna innan matchen, som det redan talas om i olika sociala medier, att ALLA portugisiska spelare sjöng med av hela sitt hjärta, medan knappt några svenska spelare ens rörde på munnen när “Du gamla du fria” spelades.

Det är helt klart så att den “politiska korrektheten” i Sverige nu slår nya rekord! Det är fult att vara “svensk” och de som sjunger med från hjärtat som svenskar, liksom de portugisiska spelarna sjunger, skulle troligen riskera att klassas som “rasister” i de svenska gammelmedierna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>