Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(S) och (M) överens

De svenska gammelmedierna tävlar om att leta fram gamla uttalanden från politiker från Sverigedemokraterna. Senast var det vice ordföranden som utryckte sig illa för elva år sedan och tidigare aluminiumrören 2010 flera månader innan personerna trädde in i riksdagen. Nu allra senast cirkulerar en intervju med Jimmie Åkesson som gjordes av BBC och som jag såg redan för tre år sedan, men vissa medier försöker få det till att det är en ny intervju.

Jag kan hålla med om att det inte var någon av Jimmie Åkessons bästa intervjuer, men varför dra upp den tre år senare? Sen dess har Kent Ekeroth, som pratar perfekt engelska, gjort några helt lysande intervjuer bl a på Russia Today och intervjun från BBC skulle väl idag Richard Jomshof som är rättspolitisk talesman fått sköta. Jag har träffat honom tillsammans med min fru en gång i somras och vid det tillfället var det engelska som gällde som språk och även han pratar perfekt engelska. Richard har även skrivit låtar på engelska för synthbandet Elegant Machinery där han själv spelar.

Som motvikt kommer nedanstående klipp från 2011 där moderaternas och socialdemokraternas starka män i Norrköping är helt överens om vad som ska hända med kriminella invandrare.

Tänk vilket liv det skulle blivit i gammelmedierna om någon från Sverigedemokraterna pratat om “AVSKUM, DRÄGG och PACK” som moderaternas högste företrädare gör i klippet nedan!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>