Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Pinsamt Aftonbladet!

Efterhand som Sverigedemokraterna stadigt växer i alla opinionsmätningar blir gammelmedierna alltmer desperata. Först var det Expressen som tog en flera år gammal film som de kallade “järnrörsskandalen” när det i själva verket var lätta aluminiumrör som några blivande riksdagsmän plockade upp eftersom de blivit hotade.

Idag är det Aftonbladet som har som huvudnyhet på nätet en intervju med ett uttalande som partiets nuvarande vice ordförande Jonas Åkerlund gjorde för ELVA (11) år sedan.

PINSAMT är bara förnamnet!

Varför inte samtidigt ta upp Socialdemokraterna och deras Statens institut för rasbiologi och de tvångssteriliseringar som genomfördes i närtid och jag kände själv en kvinna som råkade ut för detta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>