Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Intressant Tradera-auktion!

den råkat ut för en kastolycka vilket lett till att en del sidor är lite smutsiga.Sverigedemokraterna Stockholmstad tog vara på en av de böcker som kastades mot Jimmie Åkesson vid hans boksignering på NytorgetSödermalm och auktionerar nu ut denna på Tradera!

Det var Karl Marx och hans bok Kapitalet i svensk översättning utgiven 1969!

Trots att “den råkat ut för en kastolycka vilket lett till att en del sidor är lite smutsiga” så är det imponerande att från 1 krona i utrop gå till 711 kronor på mindre än en halvtimme och det är en vecka kvar på auktionen! Pengarna går direkt till partikassan!

Klicka på bilden till vänster för att komma till auktionen på Tradera!

Uppdaterat:
HERREJÖSSES, nu är priset redan uppe i 3640 kronor efter 39 bud hittills!
Kan helt klart bli en HISTORISK KLENOD framöver!

Passar även på att tacka och berömma en av de flitigaste kommentatorerna i Karlskronabloggen “Fd Ka-bo” för nedanstående tillrättaläggande i en kommentar:
“Du missade att påpeka att den utauktioneras under rubriken “SMÅBARNSBÖCKER”…
Vilken känga mot farbror Marx och även Clarté!”

4 comments to Intressant Tradera-auktion!

 • Fd Ka-bo

  Du missade att påpeka att den utauktioneras under rubriken “småbarnsböcker”….
  Vilken känga mot farbror Marx och även Clarté!

 • Karlskronabloggen

  Tack för tipset och det missade jag helt klart, så jag lägger till det vid uppdateringen i samband med att priset nu stigit till 3150 kronor för boken!

 • Lars Ottosson

  Bland de roligaste initiativ jag sett på länge men priset är redan alldeles för högt för att jag är intresserad

 • Karlskronabloggen

  Ja, priset är redan väl högt, men som de säger på Antikrundan att kan man få någon “proviniens” som kan bekräfta att det var just denna bok som kastades mot Sverigedemokraternas partiledare vid boksigneringen på “röda Södermalm” kan den nog öka rätt mycket i värde framöver!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>