Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof föreläste

Idag hade Sverigedemokraterna medlemsmöte på Restaurang Touch, men det var även öppet för sympatisörer och nyfikna och det var cirka 50 personer på plats.

Richard Jomshof höll en absolut lysande föreläsning om Sverigedemokraternas skolpolitik och det märktes verkligen hur han, som tidigare gymnasielärare och skolpolitisk talesman, verkligen brinner för detta ämne även om han nu i första hand är partiets rättspolitiske talesman.

Sverige har ju som jag skrivit om tidigare fallit som en sten i den internationella PISA-rankingen från tredje till tjugonde plats och jag ser absolut ingenting i Alliansens eller Sjuklöverns nuvarande politik som ens har en chans att hindra ytterligare fritt fall. Alla med normal tankeverksamhet förstår givetvis orsaken.

Som inledning fick vi se ett reportage gjort av Natanael Derwinger om “Världens bästa skitskola” på Utbildningsradion (UR) och det finns fler avsnitt att se och höra på YouTube så jag ska länka upp dessa senare! Det var väldigt mycket intressant i det avsnitt vi kollade på mötet och jag har nu även sett delar av några andra som också är mycket bra!

Richard Jomshof föreläste på Restaurang Touch

Richard Jomshof föreläste på Restaurang Touch

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>