Arkiv

Bokbörsen

Aftonbladet sponsrar (SD)

Aftonbladet har nu lämnat ett stort bidrag till Sverigedemokraternas partikassa genom att köpa den film som ett av partiet anlitat produktionsbolag tog på Södermalm i samband med att partiledare Jimmie Åkesson fick en gräddtårta upptryckt i ansiktet av en förvirrad och tidigare flerfaldigt brottsdömd 60-årig kvinna.

Läs mer i Avpixlats artikel nedan!

Filmen skulle egentligen visats hos Avpixlat utan kostnad, men det blev budgivning mellan flera olika tidningar om att få köpa filmen, så det blev ett rejält tillskott till Sverigedemokraternas partikassa!

Stort bidrag från Aftonbladet till SD:s partikassa

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>