Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tårttanten förklarar…

Den 60-åriga kvinnan som igår på något obegripligt sätt lyckades trycka en gräddtårta i ansiktet på Jimmie Åkesson vid hans boksignering i Stockholm förklarar sig i Aftonbladet. Det är både namn på kvinnan och även en intervju via Aftonbladet TV som går att följa på länken nedan!

Det märks att hon bara läser Aftonbladet och Expressen och följer Sveriges Television eller följer andra gammelmedier och tror på den totalt förvrängda bild som skrivs och sägs där, så hon är totalt indoktrinerad och hjärntvättad av gammelmedierna och har inte ens en susning om vad Sverigedemokraterna står för.

Läser man sen i alternativa medier så förekommer hon sedan tidigare i ett stort antal fall i belastningsregistret för tidigare brott och nu har hon ytterligare ett att vänta, om det sen blir fängelse eller vård får vi avvakta och se.

Aftonbladet: Tårttanten förklarar i både bild och ord

Relaterat:
Avpixlat: “Irene, 60, berättar varför hon attackerade SD:s partiledare”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>