Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mer reklam för Avpixlat!

Aftonbladet fortsätter sin reklamkampanj för Avpixlat som de kallar “hatsajt” när det i själva verket är Aftonbladet som är hatsajten eftersom de inte längre har ensamrätt på att sprida nyheter. För mig är det obegripligt att Aftonbladet inte fattar att sån gratisreklam får totalt motsatt effekt och jag har läst många kommentarer som “tack vare Aftonbladet kom jag hit…” och deras kvartslånga intervju med Jimmie Åkesson i Almedalen handlade nästan allt om Avpixlat och därifrån minns jag bäst ett av Jimmie Åkessons svar:

“Jag håller med om att det på den sidan förekommer osmakligheter och övertramp, precis som det förekommer osmakligheter och övertramp i den tidning som vi just nu här står och pratar inför.”

Idag är det åter Kent Ekeroth och hans kontakter med Avpixlat som är på tapeten. Kent har ställt upp med sitt privata bankgirokonto för donationer som han sedan slussat vidare till Avpixlat och Skatteverket menar att de är skattepliktiga och har upptaxerat Kent, vilket är överklagat. Nu har Kent i samarbete med Skatteverket hittat en lösning att istället bilda en ideell förening med eget bankgironummer dit supportrar av sajten kan skicka sina donationer och då blir inkomna pengar skattefria.

Aftonbladet: “Så ska Ekeroth slippa skatta för hatsajten”
Avpixlat: “Information om Avpixlats donationskonto”

Om någon inte sett Jimmie Åkessons totala förnedring av Aftonbladet i Almedalen kommer klippet igen:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>