Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverigedemokraterna 14,1%

Sentio har nu kommit med sin senaste opinionsmätning och där når Sverigedemokraterna 14,1 procent och har nu helt klart etablerat sig som tredje största parti i Sverige.

Om man kollar på status.st som redovisar alla olika opinionsmätningar så snittar partiet just nu på 11,5 procent, vilket är den högsta månadssiffran någonsin!

Det verkar som svenska folket äntligen börjat vakna!

Sen finns det även en enorm potential i de 15-20 procent som i alla undersökningar säger sig vara “osäkra” när någon okänd ringer upp och frågar om partisympatier. Jag är faktiskt rätt säker på att en stor del av dessa “osäkra” kommer att lägga sina röster på Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna 14,1 %

2 comments to Sverigedemokraterna 14,1%

  • Fd Ka-bo

    ….och från gammelmedia, en stor tyssssssttttnad….

  • Karlskronabloggen

    Ja,det är bara när det går bakåt gammelmedierna reagerar. Kommer ihåg den uppenbart riggade undersökningen från Ipsos i augusti 2011 där Sverigedemokraterna fick 2,9 procent och morgonsofforna fylldes av “experter” och “journalister” som pratade om “Breivikeffekten”. Samtidigt låg Sverigedemokraterna i alla andra opinionsinstituts undersökningar mellan fem och åtta procent. Nu är det dubbla dessa siffror som gäller!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>