Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mode. Mat. Mingel.

Dagens Bild blir två bilder från Wachtmeister Galleria där det senaste dagarna pågått ett evenemang som heter “Mode. Mat. Mingel“.

Rolf LIndberg -sommelier

Första bilden ovan visar ett evenemang som hette “Höstens vin & öl” och mannen med mikrofonen är tidigare direktören för Försäkringskassan i Blekinge, Rolf Lindberg och han var chef de sista åren jag jobbade på kassan i slutet av 1990-talet. Han jobbar numera för eget företag, HRINVEST, och är sommelier, vilket man idag lämpligast översätter som “vinkännare“!

iGlide - Jonas Hillerström

Utanför Wachtmeister Galleria träffade jag ännu en gammal arbetskamrat i form av Jonas Hillerström som under en tid jobbade på Ballou Internet Services! Han hyr nu ut dessa åkdon för sitt företag iGlide inne i gallerian och idag hade barn chans att prova på en mycket kort “bana” på Borgmästaregatan och det var många som tog chansen och instruerades av Jonas hur man kör.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>