Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra reklam för Avpixlat!

Jag tycker det är märkligt hur gammelmedier som exempelvis Aftonbladet ens kan publicera en artikel som den på länken nedanför, för den får ju precis motsatt effekt mot det som är tanken och ytterligare reklam för Sveriges idag faktiskt absolut bästa nyhetssajt, dvs Avpixlat, fast Fria Tider är också bra!

Aftonbladet: “De betalar hatsajten”

Det roliga här är att Aftonbladet talar om “styrelseproffs, läkare, psykologer, företagare, forskare” som stöder Avpixlat och Sverigedemokraterna. Normalt sett var det tidigare alltid “arbetslösa arga unga män”.

För min del tycker jag Aftonbladet mer lever upp till begreppet “hatsajt” än Avpixlat, men Aftonbladet har inte längre ensamrätt till att sprida (sin censurerade) information, precis som Jimmie Åkesson så mycket riktigt påtalade när han sågade Aftonbladets två “journalister” t o m långt UNDER fotknölarna i tidningens tält i Almedalen och vi kan ta det klippet i repris från i somras!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>