Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande Richard Jomshof!

Idag blev blev många timmar framför datorerna och Sveriges Riksdags hemsida, först den långa partiledardebatten och sen på kvällen när det var allmänpolitisk debatt och vid åttatiden började en debatt om “invandring och integration“. Första anförandet hölls av Richard Jomshof (SD) och var riktigt lysande! Jag gillade framförallt hans redogörande om varför islam inte bara är en religion utan framförallt en ideologi! Den åsikten har han ju även tidigare fått framföra riktigt bra i morgonsoffan hos TV4, men här fick Richard mer tid!

Det verkar som Sjuklövern försöker göra just invandring och integration till en “ickefråga” inför valet eftersom det bara var fyra anföranden anmälda till ämnet, varav tre var från Sverigedemokraterna, men det är ju en fråga som genomsyrar i princip alla delar av samhället vilket kom upp flera gånger i debatterna.

De andra partierna hade inte precis skickat fram de skarpaste knivarna i lådan, men ändå kul att se att så nästan alla vågade ta repliker på dessa tre anföranden.

Kent Ekeroth och Björn Söder höll också mycket bra anföranden och bland de som replikerade är alltid Gunnar “Pocenten” Andrén (FP) lika rolig att höra och nu var han för tredje gången tillbaka till sitt märkliga sätt att beräkna procent i sitt svar till Kent! Mycket underhållande!

Nedan kommer hela debatten där Richard Jomshof inleder med ett lysande anförande! Kent Ekeroth är också helt lysande både i sitt anförande och framförallt i sina repliker och även Björn Söder är mycket bra då han återkommer till “Skammens Dag” i sitt anförande!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>