Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande Jimmie Åkesson!

Har just kollat klart på partiledardebatten i Sveriges Riksdag och Jimmie Åkesson (SD) var riktigt lysande i sitt anförande, repliker och de repliker han tog på de andra partiledarna!

Precis som jag förväntat vågade inte statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ta replik på Jimmie Åkesson efter de två helt enorma överkörningar han råkat ut för i de två senaste partiledardebatterna i kammaren! Statsministern har tidigare även skickat fram Jan Björklund (FP) och Göran Hägglund (KD) för att ta repliker och idag var det dags för Annie Lööf (C) och hon var väl inte lika stor katastrof som Fredrik Reinfeldt och Göran Hägglund förutom när hon körde några riktigt låga floskler och fick sig en rejäl uppläxning.

De klippen ligger på YouTube och där kommer nog även snart replikskiftet med Annie Lööf.

Gustav Fridolin (MP) och Jonas Sjöstedt (V) är normalt rätt bra men idag var de ovanligt bleka och körde bara med sina invanda floskler som vi får höra i alla partiledardebatter och andra debatter.

Hela dagens debatt på över fyra timmar finns att se via riksdagens hemsida nedan, men det går enkelt att “hoppa” mellan olika talare via listen längst ned!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>