Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande föreläsning Josef!

Riksdagsman Josef Fransson från Sverigedemokraterna och Skövde var idag i Karlskrona och höll en lysande föreläsning i två timmar om främst partiets landsbygdspolitik, men kom även in på tangerande ämnen! Det var som vanligt på Restaurang Touch, men själva föreläsningen hölls denna gång i anslutande foajén till Konserthuset inför knappt 50 medlemmar och sympatisörer! Dessutom bjöds vi på väldigt goda baguetter!

Det var kanske inte världens roligaste ämne, men jag tycker det var en fantastiskt bra föreläsning och Josef fick så många frågor under resans gång att han inte ens hann svara på alla! Det blev sen en snabb avslutning eftersom Josef ville hinna köra hem till Skövde innan partiledardebatten i Agenda börjar klockan 20.00!

Som sagt lysande, precis som de tidigare liknande träffarna jag varit på med Mattias Karlsson och Per Ramhorn i vintras och Carina Herrstedt och Stefan Olsson för två veckor sedan. Snart är det dags för Richard Jomshof att prata skolpolitik, vilket jag tror kommer att bli en mycket intressant föreläsning!

Lysande föreläsning Josef!

Riksdagsman Josef Fransson och Christopher Larsson från SD Karlskrona innan föreläsningen

Lysande föreläsning Josef!

En bild från Konserthusets foajé där föreläsningen hölls

Lysande föreläsning Josef!

Ett av många intressanta ämnen var polisens närvaro (eller snarare frånvaro) på landsbygden

1 comment to Lysande föreläsning Josef!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>