Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Åsiktsfascism på krogen

Paulina "Paow" Danielsson

Paulina “Paow” Danielsson

En av Sveriges mest besökta bloggar är tveklöst Paulina “Paow” Danielssons modeblogg som inte bara handlar om mode utan även fester, skvaller, romantik och resor. Ibland handlar det även om politik och “Paow” var extra aktuell innan valet 2010 då hon förklarade varför hon tänkte rösta på Sverigedemokraterna, något som då fick mycket stor uppmärksamhet både genom otaliga kommentarer från läsare i hennes egen blogg och i artiklar med tusentals kommentarer på dåvarande Politiskt Inkorrekt.

Jag har inte följt hennes blogg sedan dess, men nu kommer politiken på tapeten igen eftersom hon tydligen blivit utslängd från krogen The Lab i Stockholm enbart för att hon röstar på Sverigedemokraterna. Läs Paulinas egen historia i sin blogg på länken nedan:

Paulina “Paow” Danielsson: “Sveriges tredje största parti”

Relaterat:
Avpixlat: Modebloggare utslängd från krogen – röstar “fel”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>