Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Intressanta föreläsningar!

Sverigedemokraterna 22 september 2013I söndags tillbringade jag, tillsammans med ett drygt femtiotal andra medlemmar, sympatisörer och Sverigevänner eftermiddagen på Restaurang Touch. Det var riksdagsledamot Carina Herrstedt (SD) och hennes sambo, Landskronas starke man, Stefan Olsson (SD) som höll två fantastiskt bra och inspirerande föreläsningar!

Carina inledde med att berätta hur hon kom in i politiken, varför hon engagerade sig och hur det sedan efterhand utvecklades. Hon berättade även om sina tre år i riksdagen och att det faktiskt var första gången hon överhuvudtaget stod i en talarstol när hon höll sitt första anförande i Sveriges Riksdag! Fantastiskt bra föreläsning och många frågor efteråt.

Stefan berättade också om anledningen till att han engagerade sig i politiken och menade att vem som helst kan bli politiker, det enda som behövs är sunt förnuft och det håller jag med om helt. “Kan Mona Sahlin bli politiker kan vem som helst bli det” var ett av många citat. Intressant också när Stefan berättade om arbetet i kommunpolitiken i Landskrona där det är en annan sammansättning än normalt och de flesta partier verkar kunna “samarbeta” med Sverigedemokraterna beroende på vilka frågor det gäller.

Det var bara en kort sammanfattning av en mycket lyckad tillställning med två lysande och engagerade föreläsare! Om jag förstod det rätt blev det både flera nya medlemmar i partiet och flera som ville kandidera till valet 2014, vilket var ett av syftena med föreläsningarna och mötet!

Stefan Olsson och Carina Herrstedt innan föreläsningarna på Restaurang Touch i Karlskrona

Stefan Olsson förbereder sig inför sin föreläsning, medan Carina Herrstedt strax ska börja sin föreläsning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>