Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Min recension av Satis Polito

Recension av Jimmie Åkessons "Satis Polito"Bokus har nu publicerat min recension av Jimmie Åkessons bok “Satis Polito“, faktiskt som den första recensionen på Bokus om boken, vilket gör mig glad!

Det är en fantastiskt bra bok och jag lägger in min recension nedan plus en länk även till sidan på Bokus där det går att köpa boken för 194 kronor! Som jag skriver i recensionen nedan kan jag skriva en mycket längre recension, men det får vänta till efter jag läst boken en gång till.

Det finns mycket att kommentera kring gammelmediernas beteende vid den våldsamt överdrivna “järnrörsskandalen” och det som skrivits i dessa medier om avlidne riksdagsmannen William Petzäll. Jag uppfattar snarare det som skrivs i boken som en hyllning till William, en av Sveriges största politiska talanger någonsin, men som tragiskt nog inte kunde hantera sitt missbruk.

Sen finns det mycket i övrigt att kommentera kring Jimmie Åkessons tidiga år som politiker och även senare tid med alla hot och liknande, men det kommer senare! En del riktigt både skrämmande och komiska partier i boken om detta!

Här är min och Karlskronabloggens recension som även finns hos Bokus:

“Fantastiskt välskriven bok av Jimmie Åkesson! Jag köpte den vid “smygsläppet” vid sommartalet i Sölvesborg och har läst den från pärm till pärm! 

En mycket bra mix där korta dagboksanteckningar från valåret 2010 blandats med längre kapitel om hela historien bakom Jimme Åkessons politiska karriär från mitten av 1990-talet och fram till sommaren 2013. Bland annat intressant att läsa hur “De Fyras Gäng” bildades och om veckan Jimmie åkte runt i Sverige tillsammans med Jan Guillou, men det finns hur mycket intressant som helst i övrigt att läsa beroende på hur insatt man är i Sverigedemokraterna och har följt dem genom åren. 

Jag har sett och lyssnat på nästan alla riksdagsdebatter sedan 2010 och det finns många härliga citat från dessa plus att det i boken finns flera helt nyskrivna korta texter som jag är helt övertygad om kommer att bli klassiska i framtiden! 

Dessutom ett intressant förord av det svenska folkhemmets grundare “Per-Albin Hansson”. 

Humoristisk blir Jimmie Åkesson också ibland när han ger några riktiga kängor till både politiker och journalister han träffat genom åren! 

Jag kan skriva en mycket längre recension av alla “pärlor” jag hittade i boken, men jag nöjer mig så här och helt klart får “Satis Polito” fem stjärnor av mig och jag kan varmt rekommendera alla att köpa boken!”

Klicka HÄR så kan du köpa Jimmie Åkessons “Satis Polito” hos Bokus!

Även Adlibris har nu “Satis Polito” till försäljning!

Finns även att köpa direkt från det utgivande förlaget AB Asp & Lycke!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>