Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

All-Time-High för (SD)

Av naturliga skäl blir det mycket kring Sverigedemokraterna i Karlskronabloggen just nu, dels efter besöket i Sölvesborg vid sommartalet i lördags och dels efter de fina opinionssiffror som publicerats igår från SIFO och idag från Sentio, där Sverigedemokraterna når sin högsta notering någonsin med 14,6 procent.

SIFO hade 9,9 procent, men som jag skrev i ett föregående inlägg motsvarar den siffran hos SIFO normalt mellan 14 och 15 procent så jag tror Sentio ligger betydligt mer nära verkligheten (och dessutom med närmare 15 procent ytterligare väljare som sade sig vara “osäkra“).

Det sovande svenska folket tycks äntligen börja vakna efter 45 år av massmedial och politisk indoktrinering!

Har nu även läst drygt hälften av Jimmie Åkessons bok “Satis Polito” och det kommer en recension så snart jag har läst färdigt både här och hos Bokus och Adlibris där boken finns till försäljning. En fantastisk bok!

Boken finns även på Stadsbiblioteket i Karlskrona någon av de närmaste dagarna om man kollar deras webbsökningstjänst, men det lär nog vara risk för lång kö eftersom jag inte vet hur många böcker Stadsbiblioteket köpt.

All-Time-High för (SD)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>