Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie Åkessons sommartal

Det blev många bilder idag med två olika kameror från Jimmie Åkessons traditionella sommartal i Sölvesborg (fjärde året) och en del är redan publicerade på Facebook i olika grupper och min egen sida. Ikväll nöjer jag mig i Karlskronabloggen med en panoramabild som dock inte tillnärmelsevis fångade in både Jimmie och alla som ville lyssna på honom i Fyra Årstiders Park i hemstaden Sölvesborg. En ny “folkrörelse” på gång?

Fantastiskt många människor på plats och riktigt grymt tryck bland publiken med applåder och inga extremister som störde talet på minsta sätt. Själv avstod jag kvällens Sommartalsfest för medlemmar i slottslängorna, som om jag förstod det rätt, hade mer än fyrdubblat deltagande från tidigare rekord!

Läser även i ocensurerade medier att det tydligen imorgon kommer att publiceras en opinionsundersökning från SIFO där Sverigedemokraterna når ny rekordsiffra just när det gäller SIFO-undersökningar, men det kommer mer kring detta imorgon liksom många fler bilder från sommartalet!

Nu är det dags att läsa vidare i Jimmie Åkessons signerade bok “Satis Polito” innan jag träffar John Blund! De första drygt 40 sidorna som jag läste på tåget hem till Karlskrona var riktigt, riktigt bra!

Panoramavy från Jimmie Åkessons sommartal 2013 med Jimmie och en del av de som lyssnade!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>