Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Thoralf Alfsson levererar

Thoralf Alfsson - Riksdagsman för SverigedemokraternaThoralf Alfsson (SD) är en riksdagsman från Kalmar som verkligen levererar – och det i dubbla bemärkelser. I sin välbesökta blogg, som jag läser varje dag, levererar han i princip dagligen intressanta avslöjanden som han ofta är först med eftersom han arbetar ungefär som “grävande journalister” borde jobba. I Sverige stoppas sådan journalistik kring vissa tabubelagda ämnen av den politiska korrektheten i alla gammelmedier, Lilla Saltsjöbadsavtalet, som det kallas.

Dagens nyhet som Thoralf levererar har han fått dokument på från en av sina läsare och visar att Migrationverket idag har 4275 anställda. Lönekostnad och sociala avgifter på närmare 170 miljoner kronor per månad, eller per år bara för löner drygt 2 miljarder kronor. Totalt vettlöst. Medelinkomsten på Migrationsverket är cirka 30 000 kronor per månad.

Rubriken “Thoralf Alfsson levererar” syftar inte bara på att han levererar bra blogginlägg varje dag utan även levererar rent fysiskt. I sommar har han kört runt på Öland med sin trehjuliga Piaggio MP3 och hittills levererat 4500 informationsfoldrar i brevlådor runt om på Öland. Foldrarna innehåller bl a information om Alliansens sanslösa överenskommelse med Miljöpartiet om fri tand- och sjukvård till illegala invandrare, i gammelmedierna kallade “papperslösa” eller “tillståndslösa“.

Nedan kommer Thoralfs egen bild som jag lånat från hans blogg! Hur många riksdagsmän tror ni tillbringar delar av semestern med sådana aktiviteter? Troligen ingen förutom Thoralf, som också brukar rycka in och arbeta för sin tidigare arbetsgivare under ledigheter för att hålla sig ajour med utvecklingen.

En exemplarisk riksdagsman och fantastiskt god representant för sina väljare!

Riksdagsman Thoralf Alfsson levererar informationsfoldrar på Öland sommaren 2013

Riksdagsman Thoralf Alfsson levererar informationsfoldrar på Öland sommaren 2013. Foto: Thoralf Alfsson

2 comments to Thoralf Alfsson levererar

  • Fd Ka-bo

    “Thoralf Alfsson levererar”
    Vore kanske en bra personlig slogan för Alfsson inför 2014 ???

    • Karlskronabloggen

      Ja, det skulle nog vara en bra slogan för Thoralf levererar verkligen – i riksdagen, i lokalpolitiken, genom sin blogg och genom att personligen delta vid marknader och som på bilden att själv dela ut information! Jag är rätt säker på att Sverigedemokraterna kommer att öka riktigt rejält i Kalmar och på Öland, som tidigare varit förhållandevis svaga fästen jämfört exempelvis med Karlskrona!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>