Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Motorsågsmoderaten” eller?

Expressen har idag en rubrik i en undanskymd artikel med rubriken “Politiker jagade bort polis med motorsåg“. Det är ett vanligt förekommande fenomen i gammelmedierna att de bara skriver “politiker” om det inte är någon från Sverigedemokraterna i liknande artiklar, men i just detta fall framgår det ovanligt nog i själva artikeln att det är en politiker från Moderaterna.

Av artikeln framgår också att det var flera andra hot innan och att polisen till sist tvingades skjuta moderatpolitikern i huvudet.

Trots det inträffade stöder moderaterna sin politiker och det är inte aktuellt med uteslutning. Det är onekligen högt i tak hos Moderaterna, men han lär väl troligen få smeknamnet “Motorsågsmoderaten” framöver, åtminstone i ocensurerade nya medier och andra sociala medier.

Expressen: “Politiker jagade bort polis med motorsåg”

1 comment to “Motorsågsmoderaten” eller?

  • Denne “Motorsågsmoderat” härjade förra året men media var alldeles knäpptyst. Om jag inte minns fel satt han i Landvetters kommunfullmäktige och bodde i Hindås, där intermezzot med motorsågen och skjutande poliser ägde rum.
    Lika tyst var det om den nästan nakne sossen, som efter en fest i själva Riksdagshuset, kände ett “sug i organet” och höll på att skrämma livet ur en kvinnlig partikollega.
    Allt annat än tyst blev det när tre helt ofarliga Sverigedemokrater “gjorde sta´n” för snart tre år sedan men då handlade det som sagt om ett betydligt intressantare parti att skriva så negativt som möjligt om!
    Hoppas valresultatet 2014 får media att tänka om, d.v.s. göra sitt jobb, såsom krävs för en optimal representativ demokrati!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>