Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverigedemokraterna igen

Igår hade Sverigedemokraterna sällskap av Socialdemokraterna i tältet bredvid under Karlskrona Skärgårdsfest, men de lyste med sin frånvaro idag. Kanske avskräckta av allt tal om att det skulle bli årets varmaste dag? Det var också verkligen hett och det var nog många som idag valde badstranden under dagen för att sen ta sig in till festivalen under kvällen för det var inte lika mycket folkliv som igår varken på Ronnebygatan, Stortorget, Hoglands park eller Fisktorget mitt på dagen och tidig eftermiddag.

Sverigedemokraterna ställde dock upp mangrant och delade ut flygblad och muntlig information på Ronnebygatan. Idag var det en ny uppställning med Karlskronas och Sturkös egen riksdagsman Richard Jomshof längst till vänster och sedan Camilla Karlman, Christer Leksell och Jesper Hård som tog hand om det första tunga passet där det först gällde att bära fram allt material från den närliggande lokalen, placera ut detta och det var just klart när jag tog bilden nedan!

Jag tycker fortfarande att det är otroligt märkligt att inte partierna i Sjuklövern ställde upp under festivalen för att informera kommande väljare, lika obegripligt som att de inte gjorde det under Lövmarknaden.

Sverigedemokraterna informerar på Ronnebygatan i Karlskrona lördagen den 3 augusti 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>