Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Politik på Skärgårdsfesten

Märkligt nog är det bara två av Karlskronas politiska partier som är på plats under Karlskrona Skärgårdsfest. Igår var t o m Sverigedemokraterna ensamma, men idag och imorgon har de sällskap av Socialdemokraterna i tältet bredvid på Ronnebygatan.

Jag pratade bara med några av Sverigedemokraternas representanter och de var mycket nöjda med responsen, både när de delade ut SD-kuriren och annan information om partiet. Många kom dessutom fram spontant och ville prata samtidigt som de tog en kopp kaffe med tilltugg!

Jag har dessutom själv noterat en enorm skillnad i intresse för Sverigedemokraterna, både på Karlskrona Skärgårdsfest och Lövmarknaden tidigare i juni om man jämför exempelvis med informationstälten under tidigare Sail Karlskrona (om man nu kan kalla dessa hamnfester för Sail).

Politik på Skärgårdsfesten

Politik på Skärgårdsfesten

Politik på Skärgårdsfesten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>