Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kryddstarkt i Hoglads park

Idag på eftermiddagen var det tävling i hur kryddstarka chilisåser deltagarna kunde äta på scenen i Hoglands park. Det blev väl tyvärr mer eller mindre ett fiasko när det visade sig att fem av de sju deltagarna inte hade några som helst problem att äta alla de tre såser som gavs och trots flera extraomgångar med den starkaste såsen gick det inte att skilja deltagarna utan de fick helt enkelt dela presentkortet som skulle varit första pris. Första bilden är bl a på den i särklass yngste deltagaren som grinar illa och gav upp redan vid första eller andra såsen.

Kryddstarkt i Hoglads park

Kryddstarkt i Hoglads park

Kryddstarkt i Hoglads park

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>