Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Helikopter från Stakholmen

För de som ville ta en kort tur i luften ovanför Karlskrona Skärgårdsfest fanns alternativet att ta en helikopter från Stakholmen! En perfekt startplats, men priset på 450 kronor för vuxen och 350 kronor för barn avskräckte nog många. Det är dock inte så många som får plats så helikoptern hade ändå fullt upp, men turerna var bara på drygt fem minuter om jag räknade rätt när vi satt på trädäcket “Sören Sörenssons plats” och kollade på gummibåtsracet och kajakbasketen, eller vad den udda sporten nu kan kallas (kommer några bilder senare).

Helikopter från Stakholmen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>