Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Invandring och mörkläggning

Invandring och mörkläggning - En saklig rapport från en förryckt tid" av forskaren och professorn Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin

Jag hade turen att kunna låna ovanstående bok på Karlskrona Stadsbibliotek för några månader sedan och det var en otroligt intressant läsning! Jag förstår helt att boken blivit en veritabel försäljningssuccé och idag är en av Sveriges mest köpta böcker! Här kan man läsa om verkligheten och inte om den förljugna bild som svenska gammelmedier förmedlar, oavsett om det är statliga medier som Sveriges Television, Sveriges Radio eller tidningar som t ex Aftonbladet eller Expressen som alla helt medvetet undanhåller verkligheten för sina tittare och läsare.

Som jag skrivit tidigare, troligen den viktigaste bok som givits ut i Sverige de senaste 40 åren och den borde användas i skolundervisningen så att svenska elever kan ta del av verkligheten i dagens Sverige! Jag har läst boken från pärm till pärm två gånger och det var naturligtvis mycket jag kände till sedan tidigare eftersom jag följt ocensurerade nya medier som Politiskt Inkorrekt, Avpixlat, Fria Tider med flera i många, många år, men faktiskt lärde jag mig ändå en hel del nytt i den boken!

Boken finns att köpa på både Bokus och Adlibris och de flesta bibliotek i Sverige verkar faktiskt ha den för utlåning även om det är långa kötider eftersom så otroligt många vill läsa den.

Jag kan varmt rekommendera boken och skriver ingen längre recension för det finns redan många bra recensioner både hos Bokus och Adlibris och jag instämmer helt med nästan alla av dessa att boken får fem stjärnor av fem möjliga även från mig liksom från nästan alla recensenter hos bokföretagen!

Boken borde tveklöst bli “Årets Julklapp 2013”.

Relaterat:
Försäljningssuccé för invandringskritisk bok

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>