Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dags att byta ut Swedbank?

Läser en skrämmande artikel på Fria Tider att “min” bank Swedbank i ett nytt projekt enbart ska anställa personer av utländsk härkomst, vilket jag anser är fruktansvärt diskriminerande och ett rent hån mot alla arbetslösa svenska ungdomar. Tänk om det varit tvärtom – vilket liv det skulle varit i alla gammelmedier!

Jag har haft Swedbank i alla år, men nu funderar jag allvarligt på att byta både personligen och för mitt företag. Det var nära jag bytte våren 1979 när den stora bankskandalen i Karlskrona inträffade, men då var jag på träningsläger i Holland och när jag kom hem blev det sen inte av att byta och hade en moster som jobbade där.

Artikeln nedan har redan över 250 kommentarer och det verkar som många tänker i samma banor som jag. Många tips om vilken bank man ska byta till i kommentarerna och jag funderar också på Handelsbanken eller Forex som många föreslår. Jag har i och för sig redan även konton i Ikanobanken och Skandiabanken, men de har jag inte använt på många år. Får fundera lite och kolla upp lite mer, men just nu lutar det nog åt Forex, åtminstone privat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>