Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Aftonbladet och Avpixlat

Mrutyanjai MishraAftonbladet fortsätter sin gratisreklam för Avpixlat. Nu tycker de det är en nyhet att en av Avpixlats krönikörer Mrutyuanjai Mishra “festar” tillsammans med ett gäng från Sverigedemokraterna. Vad är det för konstigt med det, Mrutyuanjai Mishra är ju medlem i partiet? Han är en av fyra krönikörer på Avpixlat som skriver under eget namn, men deltar inte i det dagliga arbetet och han skriver dessutom krönikor i andra tidningar, t ex Jyllands-Posten. Övriga tre som skriver krönikor under eget namn är Mats Dagerlind, Hera Lamppu Maduro och Stefan Torssell.

Aftonbladet fortsätter att kalla Avpixlat “hatsajt“. Jag läser Avpixlat flera gånger varje dag och har aldrig läst något “hat“. Avpixlat skriver helt enkelt bara om de nyheter som gammelmedierna vill undanhålla för sina läsare. Jag tycker det i sammanhanget passar bra att citera det Jimmie Åkesson sa när han intervjuades av Aftonbladet i Almedalen och fick braskande applåder från åhörarna!

“Jag håller med om att det på den sidan förekommer osmakligheter och övertramp, precis som det förekommer osmakligheter och övertramp i den tidning som vi just nu här står och pratar inför.”

Aftonbladet: “Här festar SD med Avpixlat”

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

2 comments to Aftonbladet och Avpixlat

 • Tjalle

  Intervjun i Aftonbladet-TV med Åkesson var nog det pinsammaste jag sett.
  Där moderatorn och Lena Mellin som kamphundar hysteriskt bet sig fast i Åkessons vad och vägrade släppa greppet.
  Det kvittade vad Åkesson svarade, samma fråga omformulerades och upprepades.

  Annars ser jag att huvudnyheten på Aftonbladet är “Sahlin förföljd av nazister”.
  Som visar sig vara en tunn soppa kokad på en liten spik. “Förföljarna” hade kommit förbi Mona varvid en hade stannat och stirrat på på denna som, enligt K-G Bergström, hade “uppträtt coolt och frågat vad de tittade på ?” Varpå en svarade: “en landsförrädare”. Låter inte sååå farligt så K-G såg sig nödgad att tillägga “han väste detta mycket olycksbådande !” Och Sahlin meddelade att “de såg ut att hata mig !”
  Och så är soppan färdig: “Sahlin förföljd av nazister”.

  Varför tänker jag genast på Grönköpings Veckoblad när jag ser Aftonbladets logo ?

 • Karlskronabloggen

  Ja, det “hotet” skulle helt klart platsa i Grönköpings Veckoblad som en liten notis, men Aftonbladet kör det som huvudnyhet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>