Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Aftonbladet gör reklam för Avpixlat – igen!

Som vanligt när det är dagarna innan valetAlmedalsveckan, Jimmie Åkessons sommartal eller talet på Långholmen så kommer något gammelmedia med något (som de tycker) sensationellt avslöjande om Sverigedemokraterna. Nu är det åter Kent Ekeroth och hans koppling till Avpixlat som är på tapeten (igen) och det enda det medför är ju att det blir en enorm reklam för Avpixlat och att fler läsare hittar dit och kan ta del av verkligheten.

Kollade just in på Avpixlat och det var ungefär dubbelt så många besökare som vid samma tid igår (över 2000 samtidiga besökare). Så det är bra jobbat Aftonbladet och läste någonstans att även TV4 haft ämnet uppe och t o m visat Avpixlats logga i morgonnyheterna!

Instämmer helt i Kent Ekeroths kommentar “Jag ser inte vad som är rasistiskt“. Det är ju på Avpixlat och även Fria Tider man kan ta del av verkligheten och inte den tillrättalagda bild som gammelmedierna förmedlar.

Glädjande att se hur Avpixlat får fler och fler besökare för varje dag som går!

Uppdaterat:

Helt otroligt, alla gammelmedier verkar ha hakat på i denna “nyhet” som varit känd sedan Avpixlat startade i oktober 2011 efter att gamla Politiskt Inkorrekt tvingades lägga ned när upphovsmannen hastigt avled där han bodde i Turkiet och ingen annan hade tillgång till att administrera domännamnet p g a anonymitetsskydd.

Hatsajt“, “främlingsfientlig sajt” och alla möjliga bisarra uttryck i gammelmedierna, t ex Expressen, SVT, SR, TV4 o s v. Avpixlat förmedlar som redan skrivet bara den verklighet som gammelmedierna vägrar skriva om och jag har aldrig läst varken något hat eller främlingsfientligt i någon enda artikel och då läser jag Avpixlat rätt många gånger varje dag. Däremot kan det ibland finnas vissa kommentarer till artiklarna som är mindre lämpliga, men de brukar rensas bort rätt snabbt.

Till skillnad från gammelmedierna tillåter Avpixlat att läsarna kommenterar och delar med sig av sina åsikter när det gäller den tabubelagda och totalhavererade invandringspolitiken.

Vilken otrolig ofrivillig reklam gammelmedierna gör för Avpixlat!

2 comments to Aftonbladet gör reklam för Avpixlat – igen!

 • Tjalle

  Avpixlat ?
  Någon gång verkar artiklarna vara lite ogenomtänkta.
  Och ibland är några kommentarer lite okvalificerade.
  Men “hatsajt” ? Eller “främlingsfientlig” ? Knappast !

  Jag förstår inte nyhetsvärdet i att Ekeroth har kopplingar till Avpixlat. Om han nu har det ? Det är mig totalt likgiltigt.
  Jag fattar inte att denna “nyheten” ligger först i kvällspressen och i TV-soffor och Nyhetspaneler där deltagarna överträffar varandra i spelad indignation.
  Före diverse mord och dito bränder och andra otrevligheter.
  Där gärningsmännen alltid är “ungdomar”, “sölvesborgsbor” eller “svenskar” utan att medierna därför anses vara ungdoms-, sölvesborgsbo- eller svensk-fientliga.

 • Karlskronabloggen

  Håller med dig helt Tjalle och visst är det lite sämre kvalitet på vissa artiklar på Avpixlat än på gamla Politiskt Inkorrekt där “Gustaf Janson” aldrig skulle godkänt vissa artiklar, men tyvärr behövs Avpixlat.

  Att Kent Ekeroth har kopplingar till Avpixlat är självklart eftersom alla donationer går via hans bankgiro och att han dessutom äger domänen avpixlat.se (som dock inte används), men jag ser heller inget nyhetsvärde i att han har skickat några mail till redaktionen på Avpixlat.

  Det har faktiskt jag också gjort och – som de skriver på Avpixlat – tiotusentals andra svenskar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>