Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sena inlägg idag…

Idag blir det ett antal sena inlägg med bilder, eller rättare skrivet så är det redan en ny dag! Har tyvärr mått riktigt uselt idag, så det har inte blivit mycket uträttat framför datorn. Oavsett vad jag ätit eller druckit har kommit upp rätt omgående, men två långpromenader har gjort att det känns rätt hyggligt nu så här på nattkröken, så det kommer lite bilder strax!

Ska även försöka pallra mig upp tidigt i morgon bitti, ta mina muggar morgonkaffe och springa en runda, det är nog de två ingredienserna som fattats senaste veckorna och sen blir det helt klart ett besök hos min frisör, för jag tror inte jag klippt mig sen vi kom tillbaka från Beijing i slutet av oktober förra året! Hoppas han inte är på semester i hemlandet Kosovo!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>