Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dagens väljarundersökning

Jag kan bara skriva att hade alla fått se den senaste partiledardebatten från riksdagen på bästa sändningstid, istället för på förmiddagen (plus all censur i gammelmedierna), skulle den gula stapeln längst till höger snart vara lika stor som den ljusblå och röda i diagrammet nedanför, plus att det skulle vara fler partier än Centerpartiet och Kristdemokraterna nedan som hamnat under fyra procent och åkt ur Sveriges Rikdsdag! Kanske t o m bara blir TRE partier i riksdagen efter valet nästa år? Skulle inte förvåna mig! Det känns som det går snabbt nu!

united-minds-juni-2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>