Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Samla på klädhängare?

Genom åren har jag samlat på mig en del gamla klädhängare från olika affärer i Karlskrona som jag tycker är trevliga att använda istället för alla plasthängare från IKEA och liknande. Det är naturligtvis inget som har något direkt samlarvärde idag eller något som jag köpt utan de kommer från familjen plus kanske några jag hittat bland soporna eller fått.

Jag tycker de är rätt kul och det var ett fyrtiotal jag hittade när jag inventerade garderoberna och här kommer en bild som det även går att klicka på för att se en större variant så det går att läsa alla affärsnamnen! Där finns många kända namn!

Det finns faktiskt ett litet “museum” i Olofström med bara just klädhängare av denna typ, men om det finns några från Karlskrona där vet jag inte.

Samla gamla klädhängare från Karlskrona?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>