Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ullenhags argument tryter…

Lite överraskande sände svensk censurerad statlig media SVT nedanstående debatt i morse som uppvärmning inför riksdagsdebatten senare idag om upploppen i de större svenska städernas förorter. Integrationsminister Erik “Myten” Ullenhag (FP) blir totalt tillintetgjord av Jimmie Åkesson (SD) under dessa 14 minuter.

Det enda Ullenhag upprepar är att Sverigedemokraterna skyller allt på “invandrarna”, vilket jag aldrig hört någon från partiet säga. Felet är den totalhavererade varianten av mångkultur som övriga sju partier misslyckats med att införa i Sverige och Åkesson skyller helt riktigt på Erik Ullenhag som är den som har det yttersta ansvaret och om han tog sitt ansvar borde han givetvis avgå som integrationsminister.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>