Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra artikel Sakine Madon!

En av få vettiga “journalister” i Sverige är den fristående kolumnisten Sakine Madon som bl a skriver för Expressen! Hon har nu har kommit med en mycket bra artikel som beskriver verkligheten bakom upploppen i svenska förorter. Naturligtvis är det för att Sakine själv har invandrarbakgrund som en sådan artikel publiceras. Hade den varit skriven av en etnisk svensk journalist hade den omedelbart klassats som Sveriges mest uttjatade ordrasistisk“.

Jag kan varmt rekommendera alla att läsa denna artikel via länken nedan! Hela artikeln är lysande, men framförallt slutklämmen:

“Sist men inte minst en uppmaning till alla föräldrar: Ta ansvar för era barn. Många av er har fattat beslutet att komma till Sverige och får anpassa er till den nya tillvaron.
Småkillar som springer runt om nätterna och lär sig hur man sätter eld på bilar gör det för att de tillåts göra det. Lyssna mindre på skvaller om döttrar och heder, hederslös är den som bränner lokaler för barn och äldre. Svenska förorter är paradis jämfört med länder som vi har flytt ifrån, här är fullt av möjligheter.

Berätta det för barnen i stället för att låta det gå åt helvete både för dem och för andra förortsbor.”

Expressen, Sakine Madon:
“Ni som förstör borde skämmas –
Gator som jag har lekt på som barn vilar i aska efter bränder och sabotage.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>