Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mattias Karlsson om Husby

En av de absolut bästa politikerna i Sveriges Riksdag är Mattias Karlsson från Sverigedemokraterna. Jag har även träffat honom personligen när han var i Karlskrona och höll en utbildning i vintras och han är mycket trevlig och påläst i alla sammanhang!

Här intervjuas han av Expressen när han besöker Husby med anledning av kravallerna som nu hållit på tre nätter i följd. Mattias svarar helt klart och koncist på ett imponerande sätt på alla frågor! Så raka och bra svar skulle man önska att alla politiker kunde ge i intervjuer, istället för att låtsas att de inte ser elefanten i rummet!

Bra också att han fick in att det naturligtvis inte är invandrarna det är fel på, utan den totalt havererade invandrings- och integrationspolitiken som förts av sjuklöverpartierna under många decennier!

Uppdaterat: Nu har Jimmie Åkesson (partiledare SD) och Richard Jomshof (rättspolitisk talesman) fått en debattartikel om händelserna i Husby publicerad i Svenska Dagbladet och den finns att läsa på länken nedan!

Svenska Dagbladet: “Det avgörande är att minska invandringen”

1 comment to Mattias Karlsson om Husby

 • Tjalle

  Ja Karlsson var bra !
  Trots reporterns lite “hånfulla” tonfall.
  Sedan är det ju typiskt att reportern med djupa veck i pannan tog upp att “poliser säges första natten kallat personer för negrer, luffare och råttor. Vad säger du om det ?”.
  Alltså här viner gatstenar, hus måste utrymmas och bilar brinner.
  Och reportern har problem med “verbala snedtramp” i stridens hetta ?
  Oh boy !
  Jag väntar nu på avslöjanden om att en svensk i ishockeyfinalen kallat en motståndare för “schweizernöt” och att matchen sålunda får spelas om ?

  Jag såg om Husby på Aktuellt i förrgår.
  Inslaget var nästan surrealt.
  Där en polischef fick värja sig mot reporterns och Megafon-medarbetarens påståenden om att “egentligen är allt bara polisen fel!”.
  Där den 25-årige (?) Megafonisten förklarade för den gamle polischefen hur denne skulle göra sitt jobb och att våld var nästan legitimt “då annars ingen lyssnar”.
  Och polischefen hukade och tog emot. Pinsamt !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>