Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kravallerna i Husby

Det är intressant att följa nyhetsrapporteringen kring kravallerna i invandrartäta Husby utanför Stockholm och läsa vad gammelmedierna rapporterar och INTE rapporterar om händelserna. Intressant också att se hur Avpixlat nästan fördubblat sitt vanliga besöksantal eftersom människor vill läsa om verkligheten och inte de tillrättalagda “nyheter” som rapporteras av TV, radio och dagstidningar.

Kommer ihåg ungefär samma scenario när jag vaknade upp en morgon i Beijing i december 2010 och läste om självmordsbombaren i Stockholm. Då var det tre-fyra gånger fler samtidiga besökare än normalt hos Avpixlats föregångare Politiskt Inkorrekt och läsarna fick både veta namn och se bild på “självmördaren” mer än ett dygn innan Fredrik Reinfeldt kom med sitt katastrofala och patetiska tal till nationen som inleddes med
“Nu ska vi inte dra några förhastade slutsatser…”

Nedan kommer ett som jag uppfattar det objektivt reportage om kravallerna och vandalismen i Husby, men ett sånt reportage skulle aldrig kunna visas i svensk TV då det inte är “politiskt korrekt“.

Det ska bli intressant att se om Sveriges genom tiderna sämste statsminister överhuvudtaget kommer att kommentera kravallerna i Husby, men han verkar mer intresserad av att kommentera idrott, t ex när EN ledare i “hans” lag Djurgården blev utsatt för hot av supportrar. Då kallade han till presskonferens och förklarade att sådant var “oacceptabelt“.

Vad är det jämfört med kravallerna och vandalismen i Husby?

3 comments to Kravallerna i Husby

 • Lars Ottosson

  Jag håller med. Det är bara löjligt att se dessa PK reportage i svensk tv där allt görs för att mörka vilka det är som startar upploppen.

 • SD2014

  Ruinfeldt har legitimerat våld mot sverigedemokrater så han tycker säkert att kravallerna är okey och hör till mångkulturen. Hot mot någon etnisk svensk i medelåldern som är ordförande i Djurgården är värre.

 • Karlskronabloggen

  Fredrik Reinfeldt höll faktiskt en kort presskonferens om Husby klockan 15.30 i samband med något annat evenemang. Jag kollade på nätet och det var de vanliga flosklerna, bl a att det var “arga unga män” som låg bakom.

  De oberoende reportage jag läst i utländska och ocensurerade nya svenska medier skriver och talar om pojkar mellan 12 och 19 år, dvs ungefär samma åldrar som stenkastarna man alltid ser i protester mot Israel och jag frågar mig alltid var alla kvinnor eller flickor är vid dessa “demonstrationer”?

  Värsta flosklen i presskonferensen var väl annars att “invånarna i Husby nu behöver lugn och ro för att kunna ta sig till sina jobb och slippa se sina bilar uppbrunna under natten”.

  Det var nästan Erik “Myten” Ullenhag-klass på det uttalandet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>