Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kungsmarkskyrkan cirka 1970

Dagens gamla bild blir på Kungsmarkskyrkan och troligen tagen cirka 1970 när Kungmarksområdet var nybyggt. Kanske inte världens vackraste kyrka och det är säkert många som inte ens vet att den existerar.

Dock var kyrkan på tapeten förra veckan då den utsattes för vandalisering och skadegörelse till en beräknad kostnad av minst hundratusen kronor. Det var på sin höjd en liten notis i några enstaka gammelmedier och just när det gäller skadegörelser mot kyrkor är det “locket på” som gäller i gammelmedierna, precis som när det gäller alla skolbränder och bilbränder i förorterna. I stort sett alla nya alternativa medier hade med denna skadegörelse bland sina nyheter och tillät även sina läsare att kommentera händelsen.

Kungsmarkskyrkan cirka 1970

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>