Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Recension kommer i veckan

Invandring och mörkläggning – En saklig rapport från en förryckt tid” av forskaren och professorn Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin

För en vecka sedan skrev jag att jag skulle komma med en lång recension av boken till höger “Invandring och mörkläggning – En saklig rapport från en förryckt tid” av forskaren och professorn Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin, men jag har inte hunnit läsa ut hela boken ännu, så det får bli lite senare i veckan!

Det är en absolut skrämmande bok som klart visar hur svenska folket blivit förda bakom ljuset i över 40 år av politiker, gammelmedia, s k experter och t o m myndigheter, ungefär så som det fungerade i de gamla öststaterna under kommunisttiden.

För egen del vaknade jag för många år sedan och slutade köpa och prenumerera på dagstidningar och nyheter på TV tittar jag överhuvudtaget aldrig på eftersom jag vet hur många nyheter mörkläggs eller tillrättaläggs. För de flesta tänkande människor räcker det med att läsa nya ocensurerade medier som Avpixlat och Fria Tider några dagar för att förstå hur man blivit indoktrinerad i årtionden och det är skönt att se att fler och fler vaknar, men fortfarande verkar 90 procent av svenska folket inte ha en aning om den censur som gäller i demokraturen Sverige.

Som skrivet kommer jag med en lång recension av boken inom kort! Det går att klicka på bilden för att komma till en sida med information och innehållsförteckning för de som redan nu är intresserade!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>